Post Mortem: uw deskundige, betrokken partner die zich neutraal opstelt

Onze organisatie staat al sinds begin vorige eeuw voor kwaliteit. Dat betekent dat we grofweg 100 jaar ervaring in de uitvaartbranche hebben! Uitvaartondernemers werken samen met Post Mortem vanwege onze deskundigheid, betrokkenheid en neutraliteit. We vertegenwoordigen uw organisatie alsof we uw eigen medewerkers zijn. Ook stemmen we ons werk af op uw wensen.

Hoogwaardige service

Partner voor de uitvaartbranche

Specialistische kennis

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland

Uw partner in de uitvaartbranche

We werken voor een breed spectrum aan opdrachtgevers. Uitvaartondernemers, ziekenhuizen, mortuaria, maar ook politie en verzekeringsmaatschappijen behoren daartoe. We zijn uw partner op de achtergrond en adviseren u waar nodig. Met onze jarenlange ervaring hebben we een goed doordacht antwoord op elke logistieke, technische of juridische vraag. Samen met u zorgen we voor een waardige behandeling van overledenen. Dat is waar we het voor doen.

Specialistische kennis

Kwaliteit haalt u niet zomaar in huis. Voor de specialistische kennis van onze medewerkers zijn vakgerichte opleidingen en cursussen nodig, evenals praktijkervaring. Denk aan het verwijderen van een pacemaker voor een crematie of het afwikkelen van complexe administratie rondom repatriëring. Ook bieden wij onze bevlogen medewerkers stabiliteit en de gepaste (emotionele) ondersteuning als dat nodig is. Zodat zij zich ten volste voor u kunnen inzetten.

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland

Sinds onze oprichting heeft ons werkgebied zich uitgebreid tot meer dan alleen Zuid-Holland; we zijn ook actief in Noord-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland. Onze roots liggen diep in de lokale uitvaartsector van Zuid-Holland, waar we al sinds het begin actief zijn. Met acht vestigingen verspreid over verschillende regio’s (Den Haag, Lisse, Rotterdam, Gouda, Bilthoven, Utrecht, Roosendaal en Zeeland) en een team van meer dan 100 professionals, staan we altijd dicht bij onze opdrachtgevers, zowel letterlijk als figuurlijk. We fungeren als een verlengstuk van uw organisatie, waarbij we onze dienstverlening afstemmen op uw specifieke behoeften en helder en respectvol communiceren met de nabestaanden.

Onze dienstverlening

Mist u expertise of capaciteit aan de achterkant? Met onze diensten ondersteunen we grote en kleine uitvaartondernemers. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat u dat niet hoeft te zijn. Terwijl wij u het werk uit handen nemen, komt u weer aan nachtrust toe. We kunnen alles: van het verzorgen, overbrengen, opbaren of repatriëren van een overledene, tot aan het regelen van de uitvaartkist. U begeleidt, wij ondersteunen – neutraal en deskundig.

Bekijk alle diensten

Uitvaartondernemers werken samen met Post Mortem vanwege onze deskundigheid, betrokkenheid en neutraliteit.

Post Mortem, onderdeel van ZDG

Post Mortem is onderdeel van ZDG, de vooruitstrevende koepelorganisatie van diverse werkmaatschappijen in de uitvaartbranche. Samen vormen we een sterk netwerk waarin meer dan 750 uitvaartprofessionals werkzaam zijn. Op een respectvolle en professionele manier voegen we waarde toe aan ieder afscheid.

In ons werk hebben we maar één kans om ons werk goed te doen, om dat ene waardevolle moment van afscheid echt kracht te geven. Wij doen dit met collega’s die als geen ander weten wat er gevraagd wordt in situaties die er echt toe doen. Het levenseinde is ons werkveld en waardevol zijn is onze. Elke werkmaatschappij binnen het geheel.

Samenwerken?

Misschien zoekt u een betrouwbare partner voor het verzorgen of overbrengen van een overledene. Of hebt u op korte termijn een professional nodig die uitvaartkisten levert. Wat u als uitvaartondernemer ook nodig heeft, Post Mortem ontzorgt u volledig. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op