Post Mortem: uw deskundige, betrokken partner die zich neutraal opstelt

Onze organisatie staat al sinds begin vorige eeuw voor kwaliteit. Dat betekent dat we grofweg 100 jaar ervaring in de uitvaartbranche hebben! Uitvaartondernemers werken samen met Post Mortem vanwege onze deskundigheid, betrokkenheid en neutraliteit. We vertegenwoordigen uw organisatie alsof we uw eigen medewerkers zijn. Ook stemmen we ons werk af op uw wensen.

Hoogwaardige service

Partners

Specialistische kennis

Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland

Uw partner in de uitvaartbranche

We werken voor een breed spectrum aan opdrachtgevers. Uitvaartondernemers, ziekenhuizen, mortuaria, maar ook politie en verzekeringsmaatschappijen behoren daartoe. We zijn uw partner op de achtergrond en adviseren u waar nodig. Met onze jarenlange ervaring hebben we een goed doordacht antwoord op elke logistieke, technische of juridische vraag. Samen met u zorgen we voor een waardige behandeling van overledenen. Dat is waar we het voor doen.

Specialistische kennis

Kwaliteit haalt u niet zomaar in huis. Voor de specialistische kennis van onze medewerkers zijn vakgerichte opleidingen en cursussen nodig, evenals praktijkervaring. Denk aan het verwijderen van een pacemaker voor een crematie of het afwikkelen van complexe administratie rondom repatriëring. Ook bieden wij onze bevlogen medewerkers stabiliteit en de gepaste (emotionele) ondersteuning als dat nodig is. Zodat zij zich ten volste voor u kunnen inzetten.

Zuid-Holland

Al sinds het begin is Zuid-Holland ons werkgebied. Sterker nog: we zijn geboren en getogen in de lokale uitvaartbranche. Inmiddels werken we vanuit 5 vestigingen (Haaglanden, Rijn- en Bollenstreek, Westland, Rijnmond en Zeeland) en met ruim 70 professionals. Door deze regionale insteek staan we letterlijk en figuurlijk dicht bij u als opdrachtgever. Zo zijn we het verlengstuk dat uw organisatie nodig heeft. We stemmen onze dienstverlening altijd af op uw opdracht en communiceren helder en bescheiden met de nabestaanden.

Onze dienstverlening

Mist u expertise of capaciteit aan de achterkant? Met onze diensten ondersteunen we grote en kleine uitvaartondernemers. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat u dat niet hoeft te zijn. Terwijl wij u het werk uit handen nemen, komt u weer aan nachtrust toe. We kunnen alles: van het verzorgen, overbrengen, opbaren of repatriëren van een overledene, tot aan het regelen van de uitvaartkist. U begeleidt, wij ondersteunen – neutraal en deskundig.

Bekijk alle diensten

Uitvaartondernemers werken samen met Post Mortem vanwege onze deskundigheid, betrokkenheid en neutraliteit.

Post Mortem, onderdeel van ZDG

Post Mortem is onderdeel van ZDG, de vooruitstrevende koepelorganisatie van diverse werkmaatschappijen in de uitvaartbranche. Samen vormen we een sterk netwerk waarin meer dan 400 uitvaartprofessionals werkzaam zijn. Op een respectvolle en professionele manier voegen we waarde toe aan ieder afscheid.

Samenwerken?

Misschien zoekt u een betrouwbare partner voor het overbrengen van een overledene. Of hebt een professional nodig die vandaag of morgen nog een uitvaartkist kan leveren. Wat u als mortuarium of uitvaartonderneming ook nodig heeft, Post Mortem ontzorgt u volledig. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op